Kategorier
Jobb

Rusta och matcha i Stockholm kan leda dig till jobb

Arbetslöshet är ett stort problem för många. Har du fastnat där och vill ta dig loss? På Rusta och matcha i Stockholm kan du få bra hjälp för att hitta jobb.

Johan var så otroligt trött på sin tråkiga vardag. Varenda dag var likadan. Han gick upp, fixade lite i hemmet och sen väntade han på att dagen skulle gå. Ända sen han blev arbetslös när covid kom, hade han fått avstå från att göra saker. Johans vänner var ute och roade sig, men eftersom Johan alltid fick säga nej, så frågade de knappt honom längre. 

Han var så trött på sin situation som kändes hopplös. Varenda dag var han ute och letade efter jobb och sökte så många han kunde. Det vanligaste svaret var att de hade gått vidare med någon annan. Det andra svaret var total tystnad. Johan visste inte vilket han föredrog, men båda var hemska. 

Johan var inskriven hos Arbetsförmedlingen och de frågade honom om Rusta och matcha kanske kunde vara ett program för honom. Johan hade inte mycket hopp, men tänkte att det kunde vara värt att testa. Han hade trots allt hört mycket bra om det. 

Vägledning med Rusta och matcha i Stockholm 

Rusta och matcha var verkligen något helt nytt för honom. Det var inte bara att han skulle sitta och söka jobb på plats, som så många andra erbjöd. Istället fick Johan en personlig coach. Tillsammans tränade de på hur en arbetsintervju kunde se ut. 

De tittade även genom Johans CV och där fanns det helt klart utrymme för förbättring. Johan kände sig verkligen lättad över all denna hjälp, men det räckte inte med det. De hjälpte även till att matcha honom med ett jobb.  

Johan hade gick till Rusta och matcha i Stockholm med jämna mellanrum. Ibland var det en gång i veckan, ibland varannan vecka och ibland var tredje. En del av de möten som behövdes kunde de istället ta via telefon. Johan såg äntligen ljust på framtiden igen och han var säker på att han snart skulle hitta det perfekta arbetet.