Kategorier
Hem

Professionalism råder hos mäklare i Sundsvall

Mäklare i Sundsvall raggar inte på jobbet. Det är oprofessionellt. Men du som kund kan alltid slänga iväg ett sms i efterhand, när du inte längre är någon kund.

Att arbeta som mäklare i Sundsvall är ett spännande jobb. Man vet aldrig vem man kan träffa. Är det en potentiell kund eller en potentiell kärleksaffär? Svaret är naturligtvis: en kund. Att ragga på köparna och/eller säljarna är inte bara mycket oprofessionellt. Det är även mycket dåligt för affärerna.

De flesta människor vet, att en kärleksaffär riskerar att falla platt inom mycket kort tid. Långt innan själva lägenhetsaffären är överstökad. Och många människor vet också vilken typ av konstigt jobbig stämning som kan uppstå efter att man avslutat en kort fling. Slutsats: Håll kärlekslivet borta från jobbet.

Mäklare kanske svarar på din flirt efter att lägenheten i Sundsvall är såld

Självklart är detta något som alla bra mäklare i Sundsvall vet om. De flesta skulle aldrig ens komma på tanken att hålla på och flirta på visningarna. Du som ska sälja lägenhet i Sundsvall kan alltså känna dig helt trygg. Mäklarfirmorna ställer höga krav på sina anställda, vad gäller professionalism och yrkesstolthet.

Däremot kan du säkert fråga din mäklare om han eller hon känner till några trevliga restauranger i området. Och efter att du fått din lägenhet såld eller köpt, kan du kanske våga dig på ett inbjudande sms. DU har ju inga professionella skyldigheter att förhålla dig till. I alla fall inte när du inte längre är kund hos mäklaren.