Kategorier
Okategoriserade

Laddstolpe för BRF och privat

Det finns flera system med laddstolpar och fler kommer det troligtvis att bli. Låt din BRF vara först med att sätta in laddstolpe för BRF i ditt kvarter och du ska se att fler följer efter.

Laddstolpar för BRF kan ha lite olika utseende och kan också vara anpassade för att det ska vara så lätt och smidigt som möjligt att både ansluta till stolpen och kunna ladda när som helst på dygnet. En laddstolpe sätter man smidigast på en vägg där det är lätt för alla att komma åt den. I alla fall alla som ska ha tillgång till den. Om du väljer en liten och diskret laddare kommer den inte att bli så uppseendeväckande, och det kanske bara är du och de som använder den som egentligen fattar att det är en laddstolpe som sitter där på väggen.

Laddstolpe för BRF är tidens nya melodi

Det gäller att hänga med i utvecklingen och nu är det elbilarna som är på uppsving. Det blir så lätt och smidigt, och du sätter upp en liten laddare på en av väggarna som hör till din BRF så att alla i din BRF kan ladda sin bil närhelst de behöver. En laddstolpe för BRF är lätt ordnat. Det är bara att ringa och beställa en eller två, så kommer det folk och sätter upp dem. När den är monterad och klar är det sedan bara att köra igång och ladda så mycket det bara går. Sedan går alla bilar som smort.