Kategorier
Bilar

Smidigt att sälja bil i Stockholm

Numera är det sällan så att man har extra tid att lägga på att sälja bil i Stockholm. Istället kan man be en bilfirma om hjälp och slippa allt extra jobb.

Det var ett intresse som Bea hade haft ända sedan hon var liten. Då hade hon hängt med sin mamma i garaget så snart hon hade möjlighet. I början hade det inte varit stort mer än att hålla i något verktyg och räcka det till mamman som stod med huvudet nere i motorn. Sen hade uppgifterna gradvis ökat.

Numera hade Bea ett eget stort garage på tomten och tillbringade en hel del tid där. Hon hade startat ett litet företag som mest var på hobbynivå. Hon köpte in skraltiga bilar och lagade dem, gav dem ny lack och sålde dem sedan. Idén hade kommit sig av att hon haft för många projekt som tog plats.

En lokal bilfrima hade tjänster där man kunde sälja sin bil i Stockholm utan att behöva gå igenom allt krångel. Man behövde bara åka dit. Få bilen värderad. Var den enligt företagets standard säljbar köpte de den rakt av och pengarna hamnade på säljarens konto redan samma dag. En perfekt lösning.

Började sälja bil

Första gången hade hon råkat på möjligheten då hon hittade en annons i tidningen. På vinst och förlust hade hon åkt dit och de hade tittat på bilen. När hon själv köpte den var den inte körbar och rosten hade tagit hårt på den. Men efter lite omtanke, reservdelar och lack hade den blivit som ny.

Bilfirman hade gillat hennes jobb och frågat om hon inte hade några fler bilar som stod och skräpade. Givetvis hade hon det och ingen blev gladare än hennes man när de en och en försvann ifrån den redan hårt utsatta tomten hemma på gården. Maken hade gillat tanken på att fruns alla timmar kunde ge något och uppmuntrade henne att fortsätta.

Det hade hon med glädje gjort och bilfirman hade numera blivit mer av en partner än bara en köpare av bilar. De kunde tipsa henne om vad som var mest säljbart för tillfället och hon letade efter dessa bilar att renovera. Hennes hobby hade blivit något mer och vem visste vart det skulle leda i framtiden.

Här nedan kan du hitta mer information samt tips om bilförsäljning i Stockholm på webbsida: säljabilstockholm.se