Kategorier
Bostad

Markiser gör skillnad på servering i Stockholm

För en lunchrestaurang i Stockholm är det positivt att ha uteservering. Finns det en sådan är det ett måste med markiser så att kunderna kan sitta ute och äta.

Den nya restaurangen blev snabbt populär och folk bokade bord långt i förväg för att komma och äta lunch. Erik var överlycklig och kunde knappt tro att en ny restaurang skulle kunna ha en sådan genomslagskraft i Stockholm. Lokalen var belägen så att han under den varmare delen av året hade möjlighet till bord på trottoaren utanför.

Erik kunde knappt vänta till våren när gästerna satt i solen och njöt av hans mat. När det till sist hände var det först fullt av gäster utanför. Men snart glesnade besöken. Först var han förundrad men insåg så att han själv klagat över hur varmt det var när han skulle serveras ute. Hur kunde han missat att köpa markiser?

Markiser på plats

Så snart han konstaterade sitt misstag kontaktade han ett företag som sålde markiser. Han bad dem komma till restaurangen för att hjälpa honom att välja vilken markis som passade bäst. Vid besöket bjöd han på lunch och lyssnade intresserat på deras idéer. Det blev till sist mörkbruna markiser med restaurangnamnet på.

Veckan därpå kom de färdiga markiserna från företaget i Stockholm. De installerade dem och visade hur de fungerade. Han behövde bara trycka på en knapp för att få dem att åka både ut och tillbaka in. De var ursnygga. Dagen därpå kunde han konstatera att han inte förlorat sina kunder som kom tillbaka så snart han ordnat skugga åt dem.

Läs mer kring markiser, gå till denna sida: https://www.markisstockholm.nu/